HjemElins Hudpleieklinikk
St. Olavs gt. 33A
3112 Tønsberg

Tel: 333 33 943
Mob: 952 15 943


IPL-Laser

Nå kan aldringstegn i huden, så som rødming, rosacea, pigmentflekker og solskadet hud elimineres. Hemmeligheten er IPL, en unik behandling som aldri tidligere har vært tilgjengelig i spa- og hudsalonger. Dette er ikke laser, men et svært spesialisert bredspektret lys som gjør IPL til en trygg, effektiv og luksuriøs opplevelse. Det sendes lys trygt og komfortabelt til de indre lag av huden hvor rynkene dannes, og gjør huden myk, glatt og merkbart mer ungdommelig.

Det du vil sette mest pris på under behandling med IPL hudforyngelse, er den naturlige, løpende forbedringen av huden din og utseendet ditt. Behandlingen tar omtrent en halv time, og du kan fortsette med daglige gjøremål umiddelbart etterpå.

Det samme bredspektrede lyset som behandler aldringstegn i huden kan justeres for å fjerne uønskede hår overalt på kroppen. I løpet av noen få, raske behandlinger får du glatt, langvarig hårløs hud. En behandling tar bare noen minutter, og du kan fortsette dine daglige gjøremål umiddelbart etterpå.

Hårfjerningsbehandling med IPL kan trygt brukes på hele kroppen. Det har aldri vært en bedre eller hyggeligere måte å fjerne hår og nyte glatt hud på.

Se før og etter-bilder