HjemElins Hudpleieklinikk
St. Olavs gt. 33A
3112 Tønsberg

Tel: 333 33 943
Mob: 952 15 943


Lysbehandling av Acne

Hva er iClear?
iClear er et nytt og unikt terapeutisk lys som behandler acne. iClear benytter innovativ Acne PhotoClearing (APCTM) teknologi til å drepe bakteriene som forårsaker acne - rask og enkelt.

Hvor effektiv er behandlingen?
iClear er den raskeste acne behandlingen på markedet. Den reduserer meget effektivt det meste av inflammatorisk acne i løpet av en måned. Dette er en tredjedel av tradisjonell behandlingsmetoder.

Er det trygt? Finnes det noen bivirkninger?
iClear er en av de tryggeste behandlingene mot acne som finnes. APC teknologien benytter UV-fritt lys. iClear har ingen bivirkninger.

Hvem kan behandles med iClear?
Så godt som alle. iClear har vist seg å være veldig effektiv på mild som moderat acne. Gravide og pasienter med fotosensitivitet bør konsultere med sin lege før behandlingen.

Hvordan virker iClear?
iClear`s unike APC teknologi dreper acne bakteriene trygt og effektivt i huden.

Hva skjer under en iClear behandling? Gjør det vondt?
Behandlingen tar normalt 30-40 minutter. Du blir lagt eller satt ned. Etter 15-20 minutter vendes ditt ansikt, slik at den andre siden kan behandles. Under behandlingen vil du føle en behagelig varme fra lyset.

Behandlingen er enkel, avslappende, men viktigst - uten smerte!

Hvor mange behandlinger trenger jeg?
Normalt begynner man med 8 behandlinger over en fire ukers periode. En del pasienter bør forlenge normal behandlingen med 2 behandlinger påfølgende uke for å oppnå et optimalt resultat.

Det bør gå minimum to dager mellom hver behandling, men ikke flere enn at du rekker to behandlinger i uken. Det er meget viktig at du gjennomfører programmet som er satt opp.

Ved behandling av rynker/aldrende hud, grov hud, sårheling og andre hudproblemer, anbefales også 8 behandlinger 2 ganger pr. uke

Fordeler med iClear

  • Raskere resultater enn andre behandlinger. Dette kan også redusere faren for acnearr.
  • Ingen "nedtid". Du kan gjenoppta dine daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen
  • Ingen bivirkninger, og totalt smertefritt
  • Ingen bruk av antibiotika
  • Kan benyttes på alle kroppsdeler
  • Ingen hudirritasjon